Sürüş ilişkisinde spor scooter yamaha tmax: en fazla

DünyaBot

Member
İnanması zor, ancak Yamaha Tmax'ın spor scooter'ı zaten 24. üretim yılında. Dev scooter, popülaritesi nedeniyle Japon yapımcı için hala önemli. Yamaha'nın Tmax'ın dokuzuncu baskısına ve en iyi donanımlı Tmax Tech Max. Yamaha ile bir “spor scooter” olarak gösterilir, eğer sadece gerçekte gerçek bir scooter değilse, çünkü tmax ile derinlemesine yoktur, ayaklar motorun her iki tarafına yerleştirilir. Özellikle Fransa, İtalya ve İspanya'da popülerdir, ancak Almanya'da da her zaman performans tüketebilen hızlı bir scooter sürücüsüdür.

Kısa, ama artık güzel değil

Tmax Tech Max 2025 için tamamen revize edildi. Daha dinamik bir görünüm alır ve kısa ön cephesi iki LED farın etrafında biraz daha açısal olarak gösterir. Tmax'ın tam önünde, spor scooter'ın ne kadar büyük olduğunu anlıyorum. 2195 mm uzunluğunda ve artık klasik bir Vespa gibi geleneksel bir scooter ile karşılaştırılamaz. Bu da teknik verilere bakarken netleşir, Tmax Tech Max zaten büyük bir 220 kg ağırlığındadır. Ama aynı zamanda olağanüstü ekipman ve güçlü bir 562 cm sunuyor3 Büyük seri silindirler. 2025 için çok sayıda yardım sistemi de yenidir.

Yamaha, Tmax Tech Max'in dokuzuncu neslini sunar. Spor scooter yeni standartlar oluşturuyor. (Resim:

Duvar Gach

)))

Çok rahat

İlk temas pozitif, cömertçe yastıklı koltukta 800 mm yükseklik ile çok iyi çömelmişim. Bununla birlikte, grev grevinin uzunluğu nispeten büyüktür, bu da 1,70 m altındaki insanlar için her iki ayağa da koyulmak için biraz zorlaşır. Arkamdaki Cuneo yastığının – koltuk üyesinin seviyesinin önünde – hemen benim için iyi olmamalı, ancak daha sonra turda, hızlı sürdüğünüzde en değerli olanı desteklemeye hizmet ettiğini anlıyorum. Dikey gövdenin üst kısmı ve büyük bir gidon ile Tmax Tech Max raslantı olarak yönetilebilir, yüksek ağırlık derin bir odak nedeniyle belirgindir. Doğu dökümünde alüminyumda yapılan bir çerçeve güvenilir bir istikrar sunar.

Mükemmel Hava Koruması

Scooter'ın akıllı bir anahtarı vardır ve bir düğmeye basmaya başlar. Motor otostopsuz çalışır ve sadece biraz duyulabilir. Otomatik bağlantı sayesinde, sonsuz değişken V-kemik oranındaki Tmax Tech Max, tereyağı yumuşaktır. Bir debriyaj koluna ihtiyaç duymaz ve bu nedenle soldaki gidonun kolu ve ayarlanabilir frenleri etkiler. Tmax Tech Max'teki bir scooter tarafından öngörülen meteorolojik koruma mükemmel, geniş kaplama ve ön cam onları güvenilir bir şekilde koruyor. Ön cam on bir santimetre yüksek olabilir, ancak pleksiglas daha sonra göz seviyesine çıkıntı yapar ve daha yüksek hızlarda titreşme eğilimindedir. Maksimum rüzgar koruması ülkenin yolunda bir sorun değil ve bu nedenle bırakıyorum.

35 kW takdir edildi

Tmax Tech Max, ülkenin yolundaki itme yaparken, şehrin şirketindeki performansın özelliklerine dokunan D Modu D ile donatılmıştır. Üreticiye göre, bunun nedeni yeniden tasarlanan boşaltma. Euro 5+ egzoz gazı standardında 7000 rpm'de 48 hp olmaya devam ediyor ve 5250 turunda en fazla 55 nm'ye ulaşıyor. Bir scooter için bunlar çok ciddi reklamlardır. Yamaha'ya göre sprint yeteneği dikkat çekicidir. Şehir boyunca, Tmax Tech Max sizi bulutlarda olduğu gibi taşır, tersine dönme çatal 120 mm, 117 mm hareketli salıncak kolu üzerinde ayarlanabilir dik sunar. Kırmızı trafik ışığının önündeki yol çok dik ise, bir park freni basmak için gidonun altında bir kol kullanabilirim.

7 inç TFT ekranında kağıt gezinme

Sunum için Yamaha, koltuğun altındaki geniş depolama alanına bir akıllı telefon yerleştirdi ve bu da “Garmin Motorize” Uygulama sekmesinin göz atmasıyla doğrudan yedi inç TFT ekrana taşındı. Çok pratik çünkü yolu önceden bilmiyordum, ancak scooter bir kahve molası vesilesiyle ateşlemenin aydınlatmasıyla temas ediyor ve bir dahaki sefere durduğunuzda akıllı telefonunuza yeniden bağlanması gerekiyor. Kartı görebildiğinizde, kenardaki diğer tüm bilgiler ve hatta en önemli bilgiler hala görüntülenir. Aksi takdirde, ekran hepsi net olmak üzere üç farklı sürümde görüntülenebilir.

Tmax Tech Max 2195 mm uzunluğunda, ancak sürücüler, ortak ve bagaj için çok fazla alan sunuyor. (Resim:

Yamaha

)))

Diğer akıllı telefon hizmetleri Yamaha uygulaması “Myride” aracılığıyla da kullanılabilir. Tmax Tech Max'in arkadan aydınlatmalı düğmeleri var, bu yüzden menü için küçük joystick'i daha çok seviyorum. Ancak tüm işlevleri etkilemem biraz zaman alıyor. Hızlı bir şekilde, sabahları hala oldukça güzel olduğu dağlardaki koltukların standart ısıtmasını ve ısıtmasını kullanmayı öğreniyorum. Cruise Control bana sadece otoyol için mantıklı geliyor.

Yolda inanılmaz hızlı

Tmax Tech Max, bir hırsızın zevkini kıvrımlı yollara hazırlar. Kolayca yönlendirilebilir, muhtemelen ışığın bir değeri ve dövülmüş alüminyum daireler. Yamaha, 160/60-15'in arkasında 120/70-15 boyutunda Bridgestone Battlax Scooter lastiklerine dayanıyor. Mükemmel bir soket sunarlar ve Tmax Tech Max'in eğrilerden çok çapraz bir şekilde koşmasına izin verirler. Sol eğrilerde, ana stand tamamen zararsız değil, çok derin bir eğime konur. Güçlü motor sayesinde, spor scooter köy yolunda şaşırtıcı derecede hızlı. Eğriden çok fazla basınçla çıkarılır, ancak iki dört piston fren kaliperi sayesinde ön tekerlek üzerinde ağır gecikebilir. Bu nesilden, Tmax Tech Max, scooter'ın güvenliğini yeni bir seviyede artıran eğride karınlara sahipti.

Hızlı sürüş tarzı ile 100 km başına 4.8 litre

200 km'lik iyi bir turdan sonra, yeni Yamaha Sports Scooter'dan çok etkilendim. Çok yüksek konfor, mükemmel hava koşulları koruması, iyi sürüş performansı sunar ve ayrıca ülke yollarında çok eğlence sunar. Bir test yapıldığında sürüş stili gerçekten temsili olmasa da, tüketim 100 km'de 4.8 litreye seviyelendirilmiştir. Daha düşük bir yakıt tüketimi kesinlikle mümkün olurdu, ancak 15 -litrelik bir tank sayesinde 312 km istiyor.

Yamaha, en iyi spor scooter'ı için 16.049 Euro istiyor. Biraz değil, büyük genel paket göz önüne alındığında haklı. Aksesuarlarda, müşteri 131.95 Euro için ilk durumdan 2038.95 Euro için Akrapovic egzoz sistemine altı paket ekipman ve 47 ekstra bulacak.

Önemli ölçüde arttı

Tmax Fujiwara Yu Proje Yöneticisi, Tmax Tech Max'in Yamaha'nın inşa edeceği en iyi spor scooter olduğunu ortaya koyuyor. Basında bir proje yöneticisi başka ne söylemeli. Ekibi zaten gelecek nesil üzerinde çalışıp çalışmadığı sorulduğunda, “Tabii ki”, zaten birçok fikriniz var. Tabii ki bu, müşterilerin gelecek nesillere kadar beklemesi gerektiği anlamına gelmez. Yeni scooter ile Yamaha önemli ölçüde arttı, şu anda en iyi tekliflerden biri.

Bisiklet hakkında daha fazla bilgi

Daha Fazla Göster

Daha az belirti