ABC AI Gün Toplantısı
Yapay Zekanın Günümüz ve Geleceği hakkında konuşmak için çeşitli alanlardan uzmanlarla heyecan verici bir karşılaşma
İnovasyon ve teknoloji, herhangi bir sektörde iş büyümesi için temel direkler haline gelmiştir. Teknolojik ilerlemelere uyum sağlama yeteneği sadece süreçleri optimize etmemizi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda giderek daha zorlu bir pazarda rekabet avantajları geliştirir. Yapay zeka, dijital stratejiler ve sürdürülebilirlik konusunda uzmanları toplamak, şirketlerin ve girişimcilerin gelişmek için ilham bulabilecekleri bir öğrenme ve ağ ekosistemini teşvik eder.
Aragon Hükümeti ile işbirliği içinde düzenlenen bu ilk toplantıda, yapay zeka ve iş dünyasına uygulanan yeni teknolojiler gibi araçlarla özel şirketlerin yenilik ve stratejilerine odaklanacağız:
– Verimliliği ve rekabet gücünü artıran AI kullanımı vakaları.
– AI'nın entegrasyonunun benimsenmesi zorlukları ve stratejileri.
– Şirketler süreçlerin iyileştirilmesi için kuantum teknolojisini nasıl uygular.
– Kuantum hesaplamanın sektördeki potansiyel etkisi.
Gündem
11:00 H. Toplantının başlangıcı
11:05 h. Hoş Geldiniz Sözler Bay Julián QuirosABC Direktörü
11:15 h. Müdahalesi Bay Jorge Antonio Azcón NavarroAragon Hükümeti Başkanı
11:40 h. Tartışma Tablosu:
– Óscar cork. Madrid Politeknik Üniversitesi AI Profesörü
–Francisco Hortigüela. Ametik Başkanı
– Carlos Kuchkovsky. Qcentroid'in CEO'su
– Jesús Torres. Circe Dijital Dönüşüm Grubu Direktörü – Teknoloji Merkezi
(Modera: Alberto Velazquez, ABC Ortaklığı)
Bir Hata Bildir
Yapay Zekanın Günümüz ve Geleceği hakkında konuşmak için çeşitli alanlardan uzmanlarla heyecan verici bir karşılaşma
İnovasyon ve teknoloji, herhangi bir sektörde iş büyümesi için temel direkler haline gelmiştir. Teknolojik ilerlemelere uyum sağlama yeteneği sadece süreçleri optimize etmemizi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda giderek daha zorlu bir pazarda rekabet avantajları geliştirir. Yapay zeka, dijital stratejiler ve sürdürülebilirlik konusunda uzmanları toplamak, şirketlerin ve girişimcilerin gelişmek için ilham bulabilecekleri bir öğrenme ve ağ ekosistemini teşvik eder.
Aragon Hükümeti ile işbirliği içinde düzenlenen bu ilk toplantıda, yapay zeka ve iş dünyasına uygulanan yeni teknolojiler gibi araçlarla özel şirketlerin yenilik ve stratejilerine odaklanacağız:
– Verimliliği ve rekabet gücünü artıran AI kullanımı vakaları.
– AI'nın entegrasyonunun benimsenmesi zorlukları ve stratejileri.
– Şirketler süreçlerin iyileştirilmesi için kuantum teknolojisini nasıl uygular.
– Kuantum hesaplamanın sektördeki potansiyel etkisi.
Gündem
11:00 H. Toplantının başlangıcı
11:05 h. Hoş Geldiniz Sözler Bay Julián QuirosABC Direktörü
11:15 h. Müdahalesi Bay Jorge Antonio Azcón NavarroAragon Hükümeti Başkanı
11:40 h. Tartışma Tablosu:
– Óscar cork. Madrid Politeknik Üniversitesi AI Profesörü
–Francisco Hortigüela. Ametik Başkanı
– Carlos Kuchkovsky. Qcentroid'in CEO'su
– Jesús Torres. Circe Dijital Dönüşüm Grubu Direktörü – Teknoloji Merkezi
(Modera: Alberto Velazquez, ABC Ortaklığı)
Bir Hata Bildir