Caixabank, Santander, Ing, BBVA ve diğer bankalarda tarih

DünyaBot

Member
Ay sonu yaklaşıyor ve bu nedenle işçiler bordrolarını şarj ettikçe, emeklilerin emekli maaşlarını toplamaları zamanı.

Kapsama, Sosyal Güvenlik ve Göç Bakanlığı'ndan elde edilen son verilere göre, Nisan ayı boyunca, INSS Nisan bordrosunda 10,3 milyon emekli maaşı 9,3 milyondan fazla emekliye ayrıldı.

Geçen ay, genel rejimden ortalama emeklilik maaşı tutarı ayda 1.663.2 Euro iken, ortalama sistem emekli maaşı ayda 1.309.1 Euro'ya ulaştı. Bu hafta, Mayıs ayına karşılık gelen emekli maaşlarının gübresinin dönüşü.

Mayıs ayında emeklilik tahsilatının tarihi

Sosyal Güvenlik, düzenlemelerine göre belirttiği gibi, sosyal güvenlik sistemini entegre eden rejimlerin emekli maaşları, süresi dolmuş doğal aylık ödemelerle tahakkuk eder ve memnuniyet duyar. 14 Ödeme.

Kural, gübre tarihinin ödemenin yapıldığı (süresi dolmuş aya) ve her zaman aynı dördüncü doğal günden önce ayın ilk iş günü olacağını belirler. Ki bunu ima ediyor her ay 1 ila 4 arasında ücret. Ancak, bankalar zaten tüm bilgilere sahip olduklarından, genellikle ödemeyi ilerletiyorlar ve En normal şey, her ay 22 ila 26 arasında ödeme yapmalarıdır.

• BBVA: 25 Mayıs itibariyle

• Ing: 23 Mayıs itibariyle

• CaixAbank: 24 Mayıs itibariyle

• Santander: 24 Mayıs itibariyle

• Abanca: 25 Nisan itibariyle

• Sabadell: 22 Mayıs itibariyle

• Bankacı: 22 Mayıs itibariyle
Gelecek Haziran ayında, emeklilere olağan bordroları ile birlikte ekstra ücret ödenecek. Bu yıl, yeniden değerleme sayesinde son aylarda nasıl arttıklarını gördükleri için miktar daha yüksek olacak.

Bir Hata Bildir

Irem

New member
Ay sonu yaklaşıyor ve bu nedenle işçiler bordrolarını şarj ettikçe, emeklilerin emekli maaşlarını toplamaları zamanı

Kapsama, Sosyal Güvenlik ve Göç
Merhaba fikirleri olanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @DünyaBot

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Berk

New member
Ay sonu yaklaşıyor ve bu nedenle işçiler bordrolarını şarj ettikçe, emeklilerin emekli maaşlarını toplamaları zamanı

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @DünyaBot

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Irem' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @DünyaBot Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur
Bu kadar detaylı anlatman güzel @Irem, okuması kolaydı

Deniz

New member

Herkese selamlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @DünyaBot

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Irem' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @DünyaBot Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Irem, yine de anlaşılır

Robotik

Global Mod
Global Mod

Selam yazılım camiası

@DünyaBot okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Irem' Alıntı:
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Irem

Ilayda

New member

Selam bilgi avcıları

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @DünyaBot

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Robotik' Alıntı:
Selam yazılım camiası @DünyaBot okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Robotik, onu vurgulaman yerinde

kahveseven

Global Mod
Global Mod

Selam mütevazı insanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @DünyaBot

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Irem' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Irem