Oruchourlian Ultima Adı Bugün Pilar Gil Nueva CEO Acele Medya

DünyaBot

Member
Joseph Ougourlian, Acele Yönetim Kurulu ve yönetim ekibinde bir kontrol çekirdeğini sağlamak istiyor ve onu şirketten ayırmak isteyen hükümetle ilgili isyancılardan potansiyel yeni saldırılarla başa çıkmak için. Böylece, ABC'nin öğrendiği gibi, … Bu sabah düzenlenen yönetim kurulunda, şu anki finans direktörü Pilar Gil, CEO olarak. Bu şekilde, dört yıllık bicephaly, orta oyunculuk ve Santillana'nın iki CEO'su ile sona erecek. Gil, Oagourlian'ın baskılarıyla zorlanan olağanüstü bir yönetim kurulunda istifasını sunan Şubat ayının sonunda bıraktığı meydanı işgal etmeye geliyor.

Acele Başkanı, o zamanki içerik direktörü José Miguel Contreras liderliğindeki ve Núñez'in sponsor olduğu, tam olarak hükümete yakın olanlar (Global Alconaba, Adolfo Utor ve Daniel Prieto) tarafından desteklenen televizyon projesini engellemek için çoğunluk kazandı.

Pilar Gil, ICade (E-2) ve PDD tarafından Ekonomik ve İş Bilimleri alanında bir dereceye sahiptir ve profesyonel kariyerine, uluslararası pazarların takipinde uzmanlaşmış, daha sonra üç yıl boyunca çeşitli şirketlerin denetimini yaptığı Arthur Andersen'e geçerek Chase Manhattan Bank'ta başladı.

2000 yılında halka arzını yürütmek için acele grubuna katıldıktan sonra, hem yeniden finansman hem de sermaye uzatma operasyonları ve acele eden planlara göre, rekabetçi ve teknolojik ortam geliştikçe aşamalı olarak karşı karşıya kalmıştır. Buna ek olarak, grubun mevcut stratejik planının detaylandırılmasında belirleyici bir şekilde işbirliği yaptı ve şirketin şirketin ilk pazar gününü denedi.

Mayıs 2021'de Acele Başkanı Kabine Başkanı olarak atandı ve hissedarlar ve yatırımcılarla olan ilişkisinden sorumlu. 2022 Temmuz'dan bu yana acele mali müdürü ve Şubat 2023'te şirketin yönetici danışmanı olarak atandı. Haziran 2023'te Başkan Yardımcısı Acele Konseyi tarafından atandı.