KTM tekrar motosiklet inşa ediyor: geri, ama henüz tehlike alanı dışında değil
17 Mart'ta Avusturyalı motosiklet üreticisi KTM, Mattighofen'deki üretimine devam etti. Bir gün umut. 29 Kasım 2024'te marka sadece iflayı kaydetmişti ve bir süredir gelecek için iyi görünmüyordu. KTM aşırı aşırı üretime rehberlik etmişti ve dünyanın dört bir yanındaki yaklaşık 235.000 motosiklet yığındı. Şirket, 2024'te yaklaşık 1,5 milyar avro yeni borç biriktirmiş ve yüzlerce çalışanı hafifletecekti. Tüm çalışanları kolaylaştırmak için alacaklılar, 25 Şubat'ta KTM ile mahkemede, geri ödemeleri gereken borçların yüzde 30'unu kabul ettiler. Buna ek olarak, Toplum Patriği ve önceki KTM Stefan Pier CEO'su, Ocak 2025'te sadece Eylül 2024'te KTM'ye getirilen Gottfried Neumeister lehine sandalyesini iptal etti.
Hala birçok engel
Ancak KTM'nin varlığı garanti edilene kadar, birçok engelin üstesinden gelmek zorunda. Sonuçta, Mattighofen fabrikasındaki üretim 14 hafta sonra ücret ve ücret kesintileriyle sona erdi. Dört üretim hattından ilki 17 Mart'ta Strato operasyonunda başladı. Bununla birlikte, uzun atıştan sonra üretim hatları mükemmel bir şekilde gerçekleşene kadar çok şey yapmak gerekir. Diğer şeylerin yanı sıra, küresel tedarik zincirleri aktive edilmeli, ön montaj ve malların alınması ve denetlenmesi gerekir. 20 Mart'tan itibaren KTM ilk tamamlanmış motosikletleri içeriyor. Ancak, işin tam kullanımına en kısa sürede birkaç ay içinde ulaşılacaktır.
Mayıs sonuna kadar 600 milyon Euro
Her şeyden önce, KTM henüz çok para aktarmadı. Mayıs ayı sonunda 600 milyon Euro alacaklılardan kaynaklanacak. Para yatırımcılardan gelmelidir. Yön, toplamı bulmaktan emin. Bajaj'ın şimdiye kadar 50 milyon avro vurduğu bir sır değil. Hint Motosiklet Grubu, KTM içeren Pierer Bajaj AG'de yüzde 49,9'da yer alıyor. Buna ek olarak, bilinen şirketler KTM'ye girmekle ilgilenmelidir, ancak BMW'nin dahil edildiği söylenir. Remus egzoz üreticisinin ve son zamanlarda Ana KTM Pier Mobilite Grubu'nun denetim konseyine ortak olan Stephan Zöchling'in katılımı da belirsiz.
Birçok İlgilenen Parti
Nisan ve Mayıs aylarında, KTM'nin şirketi Mattighofen'de tutmak için 100 milyon avroya daha ihtiyacı var. Yenileme süreci olan Citibank, KTM'ye yapılan yatırımlarda “büyük ilgi” olduğunu açıkladı. İsimler henüz atanmadı. Ama eğer oradaysanız, yine de antitröst izinlerini beklemeniz gerekecek. Dolayısıyla, Avusturya Ekonomik Bakanı Wolfgang Hattmansdorfer, KTM tarafından üretim başında kendini iyimser bir şekilde ifade etse bile, “Şimdi (Go) istikrarlı yatırımcıların durumu yaratmak için” kendini ifade etse bile, soru hiç de kuru havlularda değil. Ancak aynı zamanda, ekonominin Avusturya'da rekabet gücüyle karşı karşıya olduğu ayaklanmalardan endişe ediyordu.
Mattighofen'in KTM'sinde üretim 17 Mart'ta tekrar başladı. Ancak marka henüz tehlike alanının dışında değil. (Resim:
KTM
)))
Yurtdışına transfer?
Bu şekilde, Bajaj'ın yıllarca 125 ila 390 cm arasında küçük KTM-Duke serisi olduğu Hindistan'da üretimin giderek daha fazla dış kaynak sağlanabileceğinden bahsetti.3 üreticiler. Buna ek olarak, KTM, Çin'de CFMato'da inşa edilmiş 790 iki silindir modeline sahiptir. Avusturya'da ücret maliyetleri Asya'dan önemli ölçüde daha yüksektir. Mattighofen'in işyerleri bu nedenle sadece şu an için güvenli görünüyor, çünkü KTM grubundaki güç dengesinin gelecekte hareket etme şekli hala açık. Yeni yatırımcılar maliyet nedenlerinden dolayı bir üretim transferinde ısrar ederse, KTM yönetimi zor bir pozisyona sahip olacaktır.
Büyük Hisse Senetleri
Ama başka sorunlar da var. Her ne kadar fabrika motosiklet üretimi tekrar tam operasyonda gerçekleşse de, son yılların hala 100.000'den fazla icat edilmiş kopyası var. Kasım 2024'ten bu yana, birçok KTM, Husqvarna ve Gasgas – iki marka KTM'ye ait – piyasaya muazzam indirimler ve günlük kayıtlarla baskı yapıldı. Bu nedenle, KTM müşterileri şu anda üretilen 2025 modelleri için tam fiyat listesini ödemekle çok az ilgi duyuyorlar. KTM perakendecileri, çok fazla indirim dairesi ile yeni motosikletler sunmaya zorlanacak.
Kalite Sorunları
KTM müşterilerinin ilgili forumlarına bakarsanız, yeni modellerle de kalite sorunları hakkında şaşırtıcı sayıda şikayet bulacaksınız. Bunlar arasında sermaye ve dişli hasarının yanı sıra elektrik hataları da dahildir. Eski yönetim üyesi Hubert Trunkenpolz, 2024 yazında halka açık bir şekilde kalite sorunları vermişti ve bu da alıcılar için dikkate değer bir isteksizliğe yol açtı. Bu, KTM'yi ücretsiz garantisini dört yıla çıkarmaya itti. Alıcılar için iyi, ancak grup gelecekte ve güvencesiz mali durumda pahalı olabilir.
Umarım gelecek için
600 milyon avro alacaklılardan kaynaklanıyorsa, Mattighofen'deki durumun 25 Mayıs'tan tekrar normalleşeceğine dair haklı bir umut var. Ancak uzun vadeli geleceğin yönü henüz güvenli değil, sadece işlerin devam edeceği güvenli kabul edilmelidir, çünkü en büyük Avrupa motosiklet üreticisi “başarısız olamayacak kadar büyük” olarak kabul edilir. Offroad segmentinde (spor enduros ve motokroslar), KTM grubu (Husqvarna ve Gaz Gazı dahil) hala tüm dünyada pazar lideri ve küçük Duke serilerinin satış rakamları umut vericidir. Birçok yatırımcının büyük ilgisi KTM'nin maddesinin hala büyük bir potansiyele sahip olduğunu göstermektedir.
Marka hakkında daha fazla bilgi
Daha Fazla Göster
Daha az belirti
(FPI)