Fiat 600e elektrikli otomobilin testi: dışı retro, içi gelecek mi?
Cazibe noktası tasarımı
inatçı ağız
Fermuarların arkasında Isofix kancaları
Kararsız bilgi-eğlence sistemi
Bilinen iletim
Geniş tüketim aralığı
Ön koşullama kaçırıldı
Ve aksi halde?
Fiyat:% s
Çözüm
Fiat 600e: fiyatlar
Fiat 600e: teknik veriler
Elektrikli araç kullanmak istiyorsanız, biraz daha yükseğe oturmak istiyorsanız ve çok büyük olmayan bir arabayı tercih ediyorsanız, artık birkaç seçeneğiniz var. Dikkatli okuyucu, bu listede düşük fiyattan bahseden tek bir kelimenin bile olmadığını hemen fark edecektir, çünkü bunların ortak bir yanı vardır: hepsi ucuz değildir. Fiat 600e bir istisna değildir. Test ayrıca kullanıcıların günlük yaşamda bazı zayıflıklar beklemesi gerektiğini de gösteriyor. Ne kadar ağırlıkta oldukları sürüş profiline bağlıdır.
Cazibe noktasının tasarımı
Fiat, retro tasarımıyla başarısını sürdüren az sayıda otomobil üreticisinden biridir. 500'ün yeni baskısı son yıllarda markaya önemli bir ekonomik katkı sağladı. Ben de üstü açık 500e'nin cazibesine kapıldım. 600e, birinci sınıf küçük otomobillerin başarılı tasarımını oluşturmaya yönelik başka bir girişimi temsil ediyor. İlgilenen okuyucu bunun ne ölçüde başarılı olduğunu anlayabilir. Muhtemelen dış görünüş, insanların bu Fiat'a ilgi duymasının nedenlerinden biri olacak. Kesin olan şey, yaklaşık 4,17 m ile 600e'nin neredeyse Opel Mokka kadar uzun olduğudur. Benzer boyutlara sahip diğer rakipler arasında DS3 e-Tense ve Mini Aceman yer alıyor. Ford ayrıca yakın zamanda revize edilmiş Puma'yı elektrikli tahrikle sunmak istiyor.
inatçı ağız
Beklendiği gibi, mevcut alan oldukça mütevazı, ancak iki küçük çocuğu ve çok uzun olmayan iki ebeveyni olan bir aile başa çıkabilmelidir. Bagajın kapasitesi 360 litredir, bu da çok daha büyük bir Mercedes EQA'nınkinden biraz daha fazladır. “La Prima” donanım serisinde bagaj kapağı standart olarak motorludur. Test arabasında teknisyenler kapıyı yeterince güvenli bir şekilde kilide çekmekte zorluk yaşadı. Sonuç olarak arabayı kilitlemek mümkün olmadı. Motorun çalışması bilgi-eğlence sistemi aracılığıyla devre dışı bırakılabilir. Ancak daha sonra, kapatılan elektrik motorunun direncine karşı manuel olarak çalışmak gerekir ki bu da ciddi bir çaba gerektirir.
Maalesef bu bağlantı artık geçerli değil.
Hediye edilen öğelere verilen bağlantılar, 7 günden daha eski olması veya çok sık erişilmesi durumunda geçersiz olacaktır.
Bu makaleyi okumak için deneme aboneliğine kaydolun ve tüm Haberler+ içeriğini bir ay boyunca ücretsiz okuyun.
Haberin Sonu