Ekonomi Bakanı, günün azaltılmasını önümüzdeki hafta Bakanlar Konseyi'ne götüreceklerini teyit ediyor

DünyaBot

Member
01/27/2025

12: 2: 00'da güncellendi.

Ekonomi, Ticaret ve Şirket Bakanı Carlos Body, gelecek hafta Bakanlar Konseyi'nde çalışma saatlerinin azaltılmasının onaylanmasına güveniyor ve bu süreçte şirketlere yardım etmenin öneminin altını çiziyor, böylece proje “bir garanti ve başarı” olacak. .

Kolordu, bu öğleden sonra Delege Ekonomik İşler Komisyonu toplantısının iş gününün azaltılmasını ele almak için kutlandığını hatırladı. «Bu tartışmanın getirilmesi önemliydi Tam olarak bakanların ekonomik konularda güçlerle birlikte bulundukları bedene, “Madrid Menkul Kıymetler Borsası'ndaki Cepyme Yasası'ndaki konuşmasından sonra medyaya yaptığı açıklamalarda vurgulandı.

Tartışma Delege Ekonomik İşler Komitesi kapsamında geçtikten sonra, bir sonraki adım, projenin alt -Sekreter Komisyonu'na gitmesi ve oradan bakan konseyine girmesi, “ , eğer her şey planlandığı gibi giderse, önümüzdeki haftanın Bakanlar Konseyi'nde ”dedi.

Pazartesi günü Delege Ekonomik İşler Komisyonu'na hitap edecek konulardan biri, bu projenin Sıradan veya acilen işlenecek. Buna ek olarak, organ, bir parlamento çoğunluğu ile Kongre'de de anlaşmayı garanti etme ihtiyacının altını çizmiştir.

Ceoe tarafından kaydedilen mektupla ilgili olarak çalışma gününün azaltılmasının anayasaya aykırı, Body, projenin “bir garanti ve başarı” olması için bu süreçte şirketlere yardım etmenin önemi konusunda ısrar etti.

Hükümet için, iki unsuru birleştirebilmek “temel” dır: işçiler için sosyal hakların fethinde bir hırs ve normun tasarımında bir denge, böylece bu olumsuz bir unsur ima etmeden bu hak garanti edilir KOBİ'ler için.

Bir Hata Bildir