8.500 Euro karşılığında 55 km menzil: BMW CE 02 elektrikli motosiklet testi
İyi
Komik olan
Çirkin
Porsiyonun yarısı
Sonuç
Teknik veriler: BMW CE 02
BMW CE 02 için önemli verileri yayınladığında şunu merak ettim: Böyle bir şeyi kim satın almalı? Teorik hedef grup nerede? Bu nedenle: BMW bunu neden üretiyor? Kim için? Kârlı satış şansı yoktur. Deneylerin iyi olduğunu düşünüyorum, çoğu girişimin başarısız olduğunu biliyorum ama başlangıçta başarı şansı yoksa deney ne kadar akıllıdır? Varyanta bağlı olarak, maliyeti çok yüksek olan ancak çok az şey yapabilen küçük bir motosikletimiz veya hafif bir motosikletimiz var. Parası olan yaşlı insanlar bu konuda çok az şey yapabilirler. Bunun harika olduğunu düşünmesi gereken gençlerin parası yok ve gerçekçi olarak fiyatı ne olursa olsun harika olduğunu düşünmeyecekler.
Artık test scooterı geldi ve temel verilerden görülebilen sorunları doğruladı. Aynı zamanda yeni tanımlanan birçok sorunu da beraberinde getiriyor. Hızlı satın alma tavsiyesi arıyorsanız bunu önceden yapın: ne yazık ki araç pek iyi gitmedi. Sadece şikayet etmek istemediğim için: eğer iyi olduğunu düşünüyorsanız CE 02'yi ne için kullandığınızı bana yazmaktan çekinmeyin. Daha sonra metni genişletebilirim. Ama lütfen aracı biraz kendiniz sürmeden bana yazmayın, Lizbon'daki sunumdaki insanlar bunun gerçekten harika olduğunu düşündüğü için değil. Sunumlarda bu her zaman böyledir; kimse perçinleri bu kadar erken vurmayı sevmez. Bu da bana iyi geldi, yoksa test için sipariş etmezdim.
Tasarımı beğendim. Birçoğu bundan hoşlanmıyor.
(Fotoğraf: Clemens Gleich)
İyi
Bu yüzden tasarımı beğendim. İlginç. Takılan parçalar sağlam ve yüksek kaliteli hissettiriyor ve tıpkı BMW CE 04 gibi, Cyberpunk 2077'nin B-roll tasarımından bir parça üzerinde dolaşmanın harika olduğunu düşünüyorum. Ancak projede beni büyüleyen şey, bunun olmasıydı. son müşteriye o zamanlar diğer ekipman şantiyelerinde bulunmayan önemli bir meblağa mal oldu. Her plastik panelin bir plastik kalıba ihtiyacı vardır ve her bir plastik kalıbın maliyeti binlerce avrodur ve bu satışların telafi etmesi gerekir. Pek çok yerde neden plastik bir nesnenin asılı olduğu belli değil. Onsuz da aynı derecede iyi veya daha iyi görünür ve bakımı daha kolay olur. Belki BMW, Honda'yı arayıp o zamanlar Zoomer'ı yapan adamların hâlâ evde olup olmadığını sorabilirdi. Bu da garip görünse de maliyeti çok daha düşük olan, dışarıda bırakılarak tasarlandı. İlk önce daha fazla beyin gücüne ihtiyacınız var.
Bu, Haberler-Plus makalemizden bir alıntıdır: “8.500 Euro karşılığında 55 km menzil: BMW CE 02 elektrikli motosikletin testi”. Haberler Plus aboneliği ile makalenin tamamını okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.
Maalesef bu bağlantı artık geçerli değil.
Hediye edilen öğelere verilen bağlantılar, 7 günden daha eski olması veya çok sık erişilmesi durumunda geçersiz olacaktır.
Bu makaleyi okumak için deneme aboneliğine kaydolun ve tüm Haberler+ içeriğini bir ay boyunca ücretsiz okuyun.